Gute Werkzeuge zum fairen Preis

logo

Merken van HBM

Dit is HBM Machines

In 1972 richtte Herman Buitelaar het familiebedrijf HBM Machines op in Gouda. Dankzij het handelsinstinct en de waarden van Herman Buitelaar groeide de kleine gereedschapszaak door de jaren heen uit tot een van de bekendste leveranciers van machines, gereedschap en toebehoren.

Onze waarden

Bij HBM Machines zijn we ervan overtuigd dat het juiste gereedschap het halve werk is. Om deze reden maken wij kwalitatief goed gereedschap voor iedereen toegankelijk. Dit doen we door ons aanbod van gereedschappen zo uitgebreid mogelijk te maken, maar ook door scherpe en eerlijke prijzen te hanteren. We zijn continu bezig met de uitbreiding van ons assortiment, zodat je alles wat je in gedachten hebt voor jouw werkplaats bij ons kunt vinden.

HBM machines is groot geworden door passie voor het vak en groot durven denken. We blijven onszelf uitdagen in onze missie: nieuw en kwalitatief goed gereedschap aanbieden tegen eerlijke prijzen. Of je nu een professional bent of een enthousiaste hobbyist; we doen er alles aan om jou het juiste gereedschap voor jouw klus te bezorgen.

Onze stijl

Dag en nacht werken met passie en hart voor de zaak; dát is HBM Machines. We hebben aandacht voor de details en dat zie je terug in ons assortiment en onze werkwijze. We zijn daarbij rechttoe-rechtaan en soms een beetje eigenwijs. Dat is ook nodig als je steeds de grenzen wilt blijven verleggen om te bereiken waar je voor staat. Aan ons assortiment kun je zien dat dit goed lukt: we hebben niet alleen al het gereedschap waar jij aan denkt voor jouw werkplaats, maar ook gereedschap waarvan je nog niet wist dat het bestond! Onze energieke vakmensen leiden je graag rond in de ‘snoepwinkel’ van HBM Machines. Maar natuurlijk mag je ook zelf op je eigen gemak rondkijken in zowel onze fysieke als digitale winkel. Heb je ergens hulp bij nodig? Dan denken we graag met je mee. Bij HBM Machines krijg je altijd deskundig en eerlijk advies!

Werkelijk alles voor jouw werkplaats

Sinds onze oprichting in 1972 zijn we uitgegroeid tot een van de bekendste leveranciers van machines, gereedschap en toebehoren. Met ruim 9.000 producten in ons assortiment, verdeeld over zeven categorieën, vind je bij ons alles voor jouw volgende klus. Ontdek onze producten in de categorieën Werkplaatsinrichting, Gereedschap, Bouw, Automotive, Metaalbewerking, Houtbewerking en Buiten & Tuin. Ons uitgebreide assortiment vind je ook in onze showroom in Moordrecht. Met een oppervlakte van maar liefst 1400 m² kun je naar hartelust struinen naar het juiste gereedschap of de ideale machine voor jou. Bovendien zijn bijna al onze artikelen direct leverbaar uit onze magazijnen van 36.000 m². 

HBM Machines - werkelijk alles voor jouw werkplaats!