•   Winkelwagen

COVID-19 Update: Onze webshop is open! Winkelen in onze showroom is mogelijk op afspraak. Reserveer direct een tijdslot


Onze showroom is tijdelijk gesloten. De webshop blijft gewoon open!

HBM Machines sluit haar showroom tot nadere berichtgeving, maar in ieder geval tot en met 15 maart 2021. De webshop blijft gewoon open, online kan er gewoon besteld worden. 

Vanwege het coronavirus kunnen onze levertijden oplopen naar 2-4 werkdagen.
Het is momenteel erg druk bij onze bezorgdiensten. Wij werken binnen de gestelde regels van het RIVM, waardoor er minder mensen aan het werk zijn dan in een normale periode. Wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk uw pakket te versturen.

Het is geen gemakkelijke beslissing, maar één die we weloverwogen hebben gemaakt. Via de winkel en de afhaalbalie komen dagelijks veel klanten uit het hele land met ons in contact. Het corona virus breidt zich verder uit, waardoor de kans op besmetting stijgt. De veiligheid van onze medewerkers en klanten staat voorop en daarom hebben we deze maatregelen vandaag genomen. Wij rekenen op je begrip hiervoor.
 
We blijven de ontwikkelingen volgen en zullen je zo snel mogelijk informeren als de we de deuren van de winkel weer openen. We hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen en tot die tijd zetten wij alles op alles om de online bestellingen zo snel mogelijk te bezorgen.

Pas goed op jezelf en op elkaar.
 
Het HBM team

HBM Machines - Alles voor uw werkplaats, ook bij u thuis!

Over HBM Machines

Bestel informatie

 

Openingstijden

Ma t/m Za:
09:00 - 17:00 uur
Zondag:
Gesloten

HBM Machines B.V.

Gouwe Park
Grote Esch 1010
2841 MJ Moordrecht
 
info@hbm-machines.com
 
 
BTW: NL8126.31.663B01
KVK: 24352948

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Indien u verder surft gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer

OK